|
|
Konu Araçları |
bilgileri, eylül, ilköğretim, izmir, okulu, yibo, ödemiş |
3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmir3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Hakkında - 3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Tanıtım - 3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Resimleri - 3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu İletişim 3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 3 Eylül Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İzmir Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 3 Eylül Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 3 Eylül Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 3 Eylül Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 3 Eylül Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz 3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ödemiş Okulun Telefonu: 2325431272 Okulun Faksı: 2325431272 Okulun Adresi: KUVVETLİ MH BARBAROS CD NO:2 Okulun Web Adresi: İZMİR-ÖDEMİŞ (3 Eylül Yatılı İlköğretim Bölge Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 965737@mebk12tr Okulun Müdürü: Mustafa SARI Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 3 Eylül Yibo İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|