|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, metin, odunpazarı, okulu, sönmez |
![]() |
Metin Sönmez İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Metin Sönmez İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMetin Sönmez İlköğretim Okulu Hakkında - Metin Sönmez İlköğretim Okulu Tanıtım - Metin Sönmez İlköğretim Okulu Resimleri - Metin Sönmez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Metin Sönmez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1998 yılında Sultandere Toplu Konut bölgesinde Sultandere İlköğretim Okulu adıyla açıldı ![]() 2000 yılında,görevi başında şehit olan İlköğretim Müfettişi "Metin Sönmez"in adı verildi ![]() Okulumuz halen 40 personel ve 980 öğrencisi ile eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuzda "Tekli- Gündüzlü" eğitim uygulanmaktadır ![]() 1998 - 1999 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren okulumuzda; 1 ![]() ![]() olmak üzere toplam 8 Sınıf ve 16 Şube vardır ![]() Ayrıca sabah ve öğle olmak üzere 2 ana sınıfı şubemiz bulunmaktadır ![]() Metin Sönmez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222180251 Okulun Faksı: 2222180882 Okulun Adresi: 75 ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://metinsonmez ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: saaydogmus@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Seyit Ali AYDOĞMUŞ Okulun Ulaşım Bilgileri: 44 NOLU KIRMIZI OTOBÜS (SULTANDERE-TIP FAK ![]() 44 NOLU MAVİ OTOBÜS (SULTANDERE-SSK ![]() ![]() 44 NOLU MÜNİBÜSLER (SULTANDERE-ESKİ OTOGAR) 44 NOLU SİYAH OTOBUS (SULTANDERE-YENİ OTOGAR KENDİ ARACINIZLA ESKİŞEHİR-SULTANDERE 13 KM OLUP ARÇELİK FAB ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Metin Sönmez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|