|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atılgan, eskişehir, ilköğretim, murat, odunpazarı, okulu |
Murat Atılgan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Murat Atılgan İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirMurat Atılgan İlköğretim Okulu Hakkında - Murat Atılgan İlköğretim Okulu Tanıtım - Murat Atılgan İlköğretim Okulu Resimleri - Murat Atılgan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Murat Atılgan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Murat Atılgan İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Murat Atılgan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Murat Atılgan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Murat Atılgan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Murat Atılgan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Murat Atılgan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222303168 Okulun Faksı: 2222211417 Okulun Adresi: DELİKLİTAŞ MAH DELİKLİTAŞ CAD NO 55Okulun Web Adresi: 968634@meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: muratatilgan meb k12 trOkulun Müdürü: Celal İRTEKİN Okulun Ulaşım Bilgileri: ODUNPAZARINDAKİ BELEDİYE OTOBÜSLERİ VASITASI İLE VE TRAMVAYDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÖNÜNDE İNİLEREK AZ MESAFEDEN YÜRÜMEYLE ULAŞIM SAĞLANIR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Murat Atılgan İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|