|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, darıcı, ilköğretim, kütahya, okulu, simav |
Darıcı İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Darıcı İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaDarıcı İlköğretim Okulu Hakkında - Darıcı İlköğretim Okulu Tanıtım - Darıcı İlköğretim Okulu Resimleri - Darıcı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Darıcı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızdaki ilkokul Cumhuriyetin ilk yıllarında başlamıştır 1952 yılında okul binası tamamlanmış, Eğitim öğretime başlanmıştır Üç yıllık eğitim gören 200 kadar insan vardır Sonraki yıllarda ikili ve normal eğitim yapılmıştır 1993-1994 öğretim yılında ilköğretim okulu açılmıştır 2006 şubat ayında okulun ek derslikleri faaliyete geçmiştir![]() 30 yaş grubundan itibaren halkın eğitime önem verdiği görülmektedir Kız erkek ayrımı yapılmadan okul çağına giren her çocuk okula zorluk çıkarmadan gönderilmektedir Farklı 5 yerleşim yerinden taşımalı olarak 80 öğrenci gelmektedir![]() Darıcı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: (274) 538 80 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://simavdariciio meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: simavdarici@gmail com Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Darıcı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|