|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Salihli Güzelleştirme ve İmar Derneği 5000 metre kare arsa üzerine inşa edilmesi için 1953 faaliyete geçmiştir ![]() ![]() Okulumuzun Yapısı Bina 43x10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahalle sakinleri genellikle sosyo ekonomik durumları düşük insanlardan oluşmaktadır ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236) 7144460 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://salihliataturk ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397669@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|