|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aksaray, bilgileri, culfa, eskil, hacı, ilköğretim, okulu, şahin, şehit |
Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayÇulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Hakkında - Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Tanıtım - Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Resimleri - Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1967 yılında bir derslik olarak eğitim öğretime başlamış olup, daha sonra bir derslik daha yapılarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettirmiştir 1980 yılında açılan orta okul 1996-1997 eğitim öğretim yılında öğrenci yetersizliğiyle kapatılmıştır 1999 yılında 3 derslik daha yapılarak 1999-2000 eğitim öğretim yılında Taşıma merkezli okul olarak 8 yıllık eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmiştir 2001-2002 eğitim öğretim yılı sonunda Taşıma merkezli okul olmaktan çıkarılmıştır Son olarak okulumuza 2007 yılında 4 derslik daha yapılmış ve derslik ihtiyacı kalmamıştır Okulumuz 8 derslik,1 Ana Sınıfı,1 Fen ve Teknoloji Lab ,1 Kütüphane,1 BT Sınıfından mevcut olup ısınma sistemi kaloriferdir Okulumuz 6 000 metrekarelik bir alana sahiptir Okul bahçemizde yaklaşık olarak 287 adet ağaç bulunmaktadır Damla sistemi kurulmuş ve bahçemizde kamelyamız bulunmaktadır![]() Okulumuz ilçemiz Çulfa Yaylası'nda olup merkez okul olarak geçmektedir İlçe merkezine 22 km uzaklıkta olup, servis imkanı bulunmaktadır Okulumuzun lojmanı bulunmadığından dolayı bütün öğretmenler ilçe merkezinde kalmaktadır![]() Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: (0382) 415 44 98 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fatih Mah Çulfa YaylasıOkulun Web Adresi: http://culfaioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 571585@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çulfa Şehit Hacı Şahin İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|