Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beğen, bilgileri, ilköğretimokulu, konya, mehmet, meram

Mehmet Beğen İlköğretimokulu Bilgileri Meram Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Beğen İlköğretimokulu Bilgileri Meram Konya

Mehmet Beğen İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu İletişim

Mehmet Beğen İlköğretimokulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Beğen İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Beğen İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Beğen İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mehmet Beğen İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Mehmet Beğen İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuzun inşaatına 1990 yılında başlanmıştır 6 yıl temeli atılmış vaziyette kaldıktan sonra 1996 yılında Sayın Azmi Beğen'in katkılarıyla okul inşaatı 2 yılda tamamlanmış ve okulumuza Azmi Beğen’in rahmetli babası Mehmet Beğen’in adı verilmiştir Okulumuz 1998 yılında eğitim öğretime başlamıştır Okulumuzun Kurucu Müdürü Sayın Mehmet Erkeç'tir 2 Müdürümüz Sayın Ahmet Gülbudak'tır Her iki müdür de okulumuzun bugüne gelmesinde ciddi emek vermişler ve büyük katkılar yapmışlardır Kendilerini minnetle anıyoruz

Halen okul müdürümüz Sayın Şaban Yavuz’dur Sille İlköğretim Okulundan Okulumuza atanmıştır Evli bir çocuğu olan okul müdürümüz Güneysınır ilçesi doğumludur

Okulumuzda bir Müdür Başyardımcısı (İsmail Özcan) ve üç Müdür Yardımcısı (Hasan Yurdanur, Hüseyin Alkan, İbrahim Sezer) görev yapmaktadır

Sayın Azmi Beğen Okulumuza olan ilgisini hiç esirgememiştir Bilgisayar laboratuarı, okul bahçesinin ağaçlandırılması okul bahçesine çeşme yaptırılması ve daha birçok katkıyı yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedir

1998 eğitim öğretim yılında 350 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan okulumuz çalışanlarının, öğrencilerinin ve velilerinin üstün başarma azim ve kararlılığı ile her geçen gün büyük bir talep ile karsılaşmıştır Bütün sınırlama çalışmalarımıza rağmen öğrenci mevcudumuz 1400 sayısı asmıştır Kalitemiz taleplere direncimizi dayanamaz hale getirmektedir

Mehmet Beğen Konya’nın parlayan yıldızı olmayı başarmıştır Çalışma azim ve kararlılığımız, yıldızımız parladıkça artmakta, çalıştıkça, yıldızımız daha da parlamaktadır

Okulumuzun bu güne gelmesinde öğretmenlerimizin büyük emeği ve fedakârlığı vardır Okulumuzda her branştan 46 öğretmenimizle eğitim öğretime devam etmekteyiz Okulumuz öğretmenleri geleceğimize umutla bakmakta ve ümit vermektedir Okulumuz, velilerimizin katkılarıyla 6 yılda Konya’nın en donanımlı okullarından birisi haline gelmiştir Velisi, öğretmeni, öğrencisi ve okul yönetimiyle her alanda toplam kaliteyi yakalamak ve çalışma anlayışı haline getirmek için işbirliği ve dayanışma içinde yılmadan çalışma azmi içindedir Genel kalite anlamında, eğitim öğretim alanında grafiğimiz sürekli yükselmektedir

Sosyal kültürel çalışma ve etkinliklerimiz eğitim öğretimimize paralel olarak baş döndürücü bir ivme ile sürmektedir Mehmet Beğen İlköğretim Okulu geleceğe, inançlı çağdaş, sorgulayıcı, Atatürkçü, vatan, bayrak ve millet sevgisiyle dolu gençler yetiştirmektedir; yetiştirmeye de devam etme azim ve kararlılığındadır

Mehmet Beğen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: MEHMET BEĞEN İLKÖĞRETİMOKULU
Adresi: AŞKAN MAHALLESİ UHREVİ SOKAK NO:2 SSK HASTANESİ KARŞISI MERAM
Telefon Numarası: 3323231526
Faks Numarası: 3323241770
E-mail Adresi: mehmetbegenioo@gmailcom - bilgi@mehmetbegeniook12tr
Web Adresi: - http://wwwmehmetbegeniook12tr

Mehmet Beğen İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com