|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, büyükçekmece, ilköğretim, istanbul, kumburgaz, okulu |
Kumburgaz İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kumburgaz İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BüyükçekmeceKumburgaz İlköğretim Okulu Hakkında - Kumburgaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Kumburgaz İlköğretim Okulu Resimleri - Kumburgaz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kumburgaz İlköğretim Okulu(çantasız Eğitim) İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kumburgaz İlköğretim Okulu(çantasız Eğitim) öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kumburgaz İlköğretim Okulu(çantasız Eğitim) resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kumburgaz İlköğretim Okulu(çantasız Eğitim) öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kumburgaz İlköğretim Okulu(çantasız Eğitim) öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: KUMBURGAZ İLKÖĞRETİM OKULU(ÇANTASIZ EĞİTİM) Adresi: Yeni Mah Kumburgaz BüyükçekmeceTelefon Numarası: 2128851232 Faks Numarası: 2128851242 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|