|
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, eskil, ilköğretim, okulu |
Eskil İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eskil İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayEskil İlköğretim Okulu Hakkında - Eskil İlköğretim Okulu Tanıtım - Eskil İlköğretim Okulu Resimleri - Eskil İlköğretim Okulu İletişim Eskil İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1932 yılında yapılmış olup, aynı yıl eğitim öğretime açılmıştır Okulumuz ilçemizin ilk ilkokuludur Fiziksel Özellikleri: Okulumuz A, B ve C olmak üzere üç bloktan oluşmaktadır A Blok Zemin Katta 4 derslik, Bilişim Teknolojileri Sınıfı, Müdür Yardımcısı Odası, Hizmetli Odası, Öğretmen WC'si ve Erkek öğrenci WC'leri bulunmaktadır A Blok 1 Kat Müdür Odası, 5 Derslik, Öğretmenler Odası, Kız öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır B Blok 2 Derslik, Öğretmenler Odası, Okul Kooperatifinden oluşmaktadır C Blok 3 derslik, küçük bir spor odası, depo ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır Eskil İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: (382) 411 40 27 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://eskilmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 573285@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eskil İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|