|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, eskil, ikizce, ilköğretim, okulu |
![]() |
İkizce İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İkizce İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksarayİkizce İlköğretim Okulu Hakkında - İkizce İlköğretim Okulu Tanıtım - İkizce İlköğretim Okulu Resimleri - İkizce İlköğretim Okulu İletişim ![]() İkizce İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ "Bilgi çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan ve uygulayabilen bireyler yetiştiren, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş, örnek ve önder bir eğitim öğretim kurumu olmaktır ![]() MİSYONUMUZ "Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, vatan ve millet sevgisiyle dolu, bilgi çağının gereklerini ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, ruh ve bedence sağlıklı, kendisiyle ve toplumuyla barışık, öğrenmeyi ilke edinmiş başarılı bireyler yetiştirmektir ![]() İkizce İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: 368 411 50 49 Okulun Faksı: Okulun Adresi: İkizce Yaylası Okulun Web Adresi: http://ikizceio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 572529@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İkizce İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|