![]() |
Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Of Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Of TrabzonHacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacıahmetoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: HACIAHMETOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uğurlu Beldesi Telefon Numarası: 4627872101 Faks Numarası: 4627872101 Kurumun Misyonu : Eğitimin her kademesinde başarılı,çevresinde söz sahibi olabilen kendisiyle barışık,üretken bireyleri topluma sunmaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Özgüvene,yaratıcı ve eleştirel düşünceye sahip,milli ve manevi değerleri benimsemiş,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlıyurt ve dünya barışına katkı sağlayan,çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak:trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|