|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beyatlı, bilgileri, ilköğretim, izmir, kemal, okulu, yahya, ödemiş |
![]() |
Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmirYahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu İzmir Odemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ödemiş Okulun Telefonu: 2325453883 Okulun Faksı: 2325448292 Okulun Adresi: Cumhuriyet Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://odemisykb ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 586004@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Erdal GÖRKEN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|