|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, eskil, ilköğretim, katrancı, okulu |
![]() |
Katrancı İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Katrancı İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayKatrancı İlköğretim Okulu Hakkında - Katrancı İlköğretim Okulu Tanıtım - Katrancı İlköğretim Okulu Resimleri - Katrancı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Katrancı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Katrancı Köyüne ilk defa okul 1969 yılında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 3 katlı, 12 derslikli, kaloriferli (kömür)ve tekli eğitim yapılan bir ilköğretim okuludur ![]() ![]() Katrancı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: (382) 411 41 59 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Katrancı yaylası 68800 Okulun Web Adresi: http://katrancio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: okulum68@mynet ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Eskil İlçesine 18 km uzaklıktadır ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Katrancı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|