|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akhisar, bilgileri, ilköğretim, manisa, medâr, okulu |
Medar İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Medar İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar ManisaMedar İlköğretim Okulu Hakkında - Medar İlköğretim Okulu Tanıtım - Medar İlköğretim Okulu Resimleri - Medar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Medar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2010/2011 Eğitim-Öğretim yılına girerken okulumuz baştan sona yenilendi Önce okulumuzun eskiyen çatısı onarıldı Daha sonra okulumuzun kapı ve pencere doğramaları,yenilendi 1/A , 2/A ve 3/A sınıflarına bilgisayar ve projeksiyon makinesi alındı Bina içine çay ocağı yapıldı Öğretmenler odasına camlı kitaplık ve aynı zamanda yeni arşiv dolabı yapıldı En son olarak Akhisar Kaymakamlığı ve Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün gayretleriyle kalorifer sistemi kurularak okulumuz modern bir eğitim kurumu haline geldi Bu süreç içinde bizlere yardımlarını esirgemeyen başta sayın kaymakamımız olmak üzere sayın Milli Eğitim müdürümüz ve şube müdürlerimize, Medar Belediyesi'ne,sayın velilerimize,öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz Medar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar Okulun Telefonu: (236) 451 10 22 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://medarilkogretimokulu meb k12 t r/Okulun E-Posta Adresi: medarioo@hotmail com Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Medar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|