Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akhisar, ali, bilgileri, ilköğretim, manisa, milli, misaki, okulu, şefik

Misak-İ Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Misak-İ Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

Misak ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Hakkında - Misak ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Tanıtım - Misak ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Resimleri - Misak ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu İletişim

Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

OKULUMUZUN VİZYONU

Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur

Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz

Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız

Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz

Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz

Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz Aynı zamanda değişim ihtiyacı ilegeçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz Değişim mükemmele ulaşmada bize cesaret kazandırır Geçmiş deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder

Farkındayız ki

Biz farklıyız Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz

Yukarıda yer alan ve her eğitim kurumunun iskelet sistemini oluşturması gereken hedeflerin verdiği inanç ve enerjinin, MİSAK-I MİLLİ ALİ ŞEFİK İLKÖĞRETİM OKULU idareci, öğretmen, personel, veli ve öğrencisiyle hepimiz damarlarımızda dolaşan ve bizi biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen yegane güç olduğunu ve bu iradenin her ne şartta olursa olsun korunması ve her geçen gün güçlendirilmesi gerektiğinin farkındayız

OKULUMUZUN MİSYONU

Biz Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu idarecileri ve öğretmenleri Yapılacak tüm faaliyelerde öğrenciyi merkez alan, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, çağın gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazanmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız

Hedefimiz, öğrencilerimizi ilgi, istidat ve yeteneklerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktır

Teknoloji sürekli gelişmesi, öğrenilmesi gereken yeni beceriler gerektirmektedir Bu nedenle okulumuzda her becerinin öğretimi değil bunların öğretiminde izlenecek yolun gösterilmesi amaçlanmıştır Becerilerin işlem basamaklarının gerçekleştirilmesi için yine teknolojinin tüm imkanlarını kullanmaya çalışmaktayız

Çağdaşlığın, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemn olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak hem yaşamayı hem yaşatmayı hayat gayesi edinmiş insanlar yetiştirmek en büyük hedefimizdir

Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: (236) 414 19 40
Okulun Faksı: (236) 412 33 96
Okulun Adresi: Tahir Ün Caddesi
Okulun Web Adresi: http://mmasimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 379314@mebk12tr - mmalisefik@hotmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com