Bolat İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bolat İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bolat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bolat İlköğretim Okulu Hakkında - Bolat İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Okulumuz ilk olarak 1976 yılında eğitim öğretime açılmıştır ve halen eğitim öğretim devam etmektedir Hacı "Bekir BOLAT" 2700 m2 olan arsasını okul yeri olarak bağışlamıştır Okulumuz Amasya İl İdare Kurulunun 06091977 tarih ve 4797-429 no'lu kararı ile Hacı Bekir BOLAT'ın soyadı olan "BOLAT" adını almıştır Okulumuz 1976-1977 öğretim yılında 6 öğretmen ve 112 öğrenci ile eğitim öğretime tek katlı olarak açılmıştır 1982-1983 öğretim yılında ikinci katı, 2006-2007 öğretim yılında ek binası yapılarak eğitim öğretime devam edilmektedir Okulumuz bünyesinde ana binada 9, ek binada 8 derslik, bir ana sınıfı, 17 şube, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 fen ve teknoloji lâboratuvarı, 1 bilgisayar lâboratuvarı, 1 araç-gereç odası, 2 öğretmenler odası, 1 çok amaçlı salon, 1 kütüphane, 1 kantin ve tuvaletler mevcuttur Okulumuz halen 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 22 öğretmen, 3 hizmetli ve 440 öğrencisiyle eğitim ve öğretime normal eğitim olarak devam etmektedir Bolat İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bolat İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bolat İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bolat İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bolat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: BOLAT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hürriyet Mah Hastane Cad Mumcu Sok No:13 Suluova / Amasya Telefon Numarası: 3584171830 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bolat İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|