|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağÇerkezköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU İSTASYON MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2827265078 Faks Numarası: 2827267765 Tarihçe: Okulumuz 1970 yılında Çerkezköy İstasyon Mahallesi'nde 5 sınıflı olarak açıldı ![]() ![]() Çerkezköy'de sanayinin gelişmesi ile birlikte nüfus artışı da olduğundan, okulun fiziki yapısı yeterli gelmeyince iki derslikli ek bir bina yapıldı ![]() ![]() ![]() Öğrenci sayısı artışından dolayı 1980 yılında ikili öğretime geçildi ![]() ![]() 05 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz iki bilgisayar sınıfı, projeksiyon ve akıllı tahta ile donatılmış fen laboratuarı, tiyatro salonu, Çerkezköy’de bir ilk olan Akıllı Sınıfı ile öğrencilere her türlü imkanları sunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|