|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, salihli, yeşilova |
![]() |
Yeşilova İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilova İlköğretim Okulu Bilgileri Salihli ManisaYeşilova İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilova İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilova İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilova İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yeşilova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Milli değerlerin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı bireyler yetiştiren, bireysel yeteneklerin gelişimini sağlayarak üretkenliği artıran, diğer okullara örnek teşkil edecek kalitede öncü bir kurum olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Türk Milletini yücelten, milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplumda görevlerinin bilincinde olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, üretken, kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmektir ![]() Yeşilova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Salihli Okulun Telefonu: (236)742 50 34 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeşilova Köyü Okulun Web Adresi: http://yesilovaio45 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 395061@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 97 Km - İlçe Merkezine Uzaklık 17 Km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeşilova İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|