|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, oğuzlar, okulu, yenimahalle |
![]() |
Oğuzlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuzlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Oğuzlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Oğuzlar İlköğretim Okulu Resimleri - Oğuzlar İlköğretim Okulu Hakkında Eğitim her süreçte yaşanabilir bir olgudur ![]() ![]() Bu nedenle okulda alınan eğitim, insanların daha sonraki yaşlarda karşılaşacağı sorunlara karşı durabilecek gücü kendinde hissetmesini sağlar ![]() Modern insan, bilgiye ulaşan, bilgiyi paylaşan kişidir ![]() ![]() İyi dileklerimle velilerimize, çalışanlarımıza, değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize başarılar dilerim ![]() Oğuzlar İlköğretim Okulu olarak; VİZYONUMUZ Eğitimin sadece hak değil, aynı zamanda kendisine, ailesine, okuluna ve ülkesine karşı bir görev olduğunu da benimseyen bireylerin yetiştiği ülke çapında örnek bir eğitim kurumu olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Aklın ve bilimin önderliğinde, özgür düşünce çerçevesinde, pozitif düşünen, dünyaya nesnel olarak bakabilen, yaratıcı, sorgulayıcı, açık, dürüst, kendisine değer veren ve demokratik düşünen bireyler yetiştirmektir ![]() İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilkelerini esas alırız ![]() Eğitim kadar öğretimin de önemli olduğuna inanırız ![]() Öğrencilerin amaç, bizlerin ise araç olduğunu düşünürüz ![]() Öğrencilerimizin geleceğinin geleceğimiz olduğunun farkındayız ![]() Değişime ve sürekli gelişime inanırız ![]() Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız ![]() Genellik ve eşitliğe, yansızlık ve güvene inanırız ![]() Oğuzlar İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / YENİMAHALLE Adı: OĞUZLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARŞİYAKA MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123463584 Faks Numarası: 3123342103 E-mail Adresi: 288239@meb ![]() ![]() Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|