Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, oğuzlar, okulu, yenimahalle

Oğuzlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oğuzlar İlköğretim Okulu Bilgileri Yenimahalle Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Yenimahalle'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Oğuzlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Oğuzlar İlköğretim Okulu Resimleri - Oğuzlar İlköğretim Okulu Hakkında

Eğitim her süreçte yaşanabilir bir olgudur Ancak insanların gelişme çağında aldığı eğitim kalıcı ve uzun süreli olmaktadır
Bu nedenle okulda alınan eğitim, insanların daha sonraki yaşlarda karşılaşacağı sorunlara karşı durabilecek gücü kendinde hissetmesini sağlar
Modern insan, bilgiye ulaşan, bilgiyi paylaşan kişidir Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, ulusunu, milletini seven eski kuşakla yeni yetişen nesil arasında köprü olabilen insandır
İyi dileklerimle velilerimize, çalışanlarımıza, değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize başarılar dilerim
Oğuzlar İlköğretim Okulu
olarak;

VİZYONUMUZ

Eğitimin sadece hak değil, aynı zamanda kendisine, ailesine, okuluna ve ülkesine karşı bir görev olduğunu da benimseyen bireylerin yetiştiği ülke çapında örnek bir eğitim kurumu olmaktır

MİSYONUMUZ

Aklın ve bilimin önderliğinde, özgür düşünce çerçevesinde, pozitif düşünen, dünyaya nesnel olarak bakabilen, yaratıcı, sorgulayıcı, açık, dürüst, kendisine değer veren ve demokratik düşünen bireyler yetiştirmektir

İLKE VE DEĞERLERİMİZ

Atatürk ilkelerini esas alırız
Eğitim kadar öğretimin de önemli olduğuna inanırız
Öğrencilerin amaç, bizlerin ise araç olduğunu düşünürüz
Öğrencilerimizin geleceğinin geleceğimiz olduğunun farkındayız
Değişime ve sürekli gelişime inanırız
Okulumuzda her öğrencinin gelişmesi için ortam hazırlarız
Genellik ve eşitliğe, yansızlık ve güvene inanırız

Oğuzlar İlköğretim Okulu Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Oğuzlar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Oğuzlar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Oğuzlar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Oğuzlar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: OĞUZLAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: KARŞİYAKA MAH 4 CAD NO:5

Telefon Numarası: 3123463584

Faks Numarası: 3123342103

E-mail Adresi: 288239@mebk12tr

Web Adresi: Bilgi Yok

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com