|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, ilköğretim, inci, narin, okulu, tekirdağ, yerlici |
İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağÇerkezköy İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu - İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Hakkında - İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Tanıtımı - İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Resimleri İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Inci Narin Yerlici İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Inci Narin Yerlici İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Inci Narin Yerlici İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Inci Narin Yerlici İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: INCİ NARİN YERLİCİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GMKP MH MSİNANCAD Telefon Numarası: 2827263696 Faks Numarası: 2827263696 Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberibiz |
|