|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afşar, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl |
![]() |
Afşar İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afşar İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaAfşar İlköğretim Okulu Hakkında - Afşar İlköğretim Okulu Tanıtım - Afşar İlköğretim Okulu Resimleri - Afşar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Afşar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak ![]() ![]() VİZYONUMUZ Bilgiyi arayan, bilimsel düşünme, araştırmave çalışma becerileri kazanmış, hoşgörülü, dürüst, erdemli insanlar yetiştiren ve çevresine olumlu etkiler yapan bir kurum halina gelebilmek ![]() Afşar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 867 90 90 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://afsar ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: afsariok@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Afşar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|