|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, belkent, bilgileri, ilköğretim, kuşadası, okulu |
![]() |
Bel-Kent İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bel-Kent İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bel-kent İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bel-kent İlköğretim Okulu Resimleri - Bel-kent İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz 3286m2 arsa üzerine, 2002 yılında Kuşadası Belediyesi-Devlet-Vatandaş işbirliği ile yapılmıştır ![]() ![]() 2003-2004 eğitim-öğretim yılında Ahmet YIMAZ Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz toplam 24 derslikli bir okul olup, Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Zemin katta; 5 derslik, Anasınıfı, Spor odası, Hizmetli odası, Kalorifer dairesi ve Öğrenci tuvaletleri bulunmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() BELKENT İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır ![]() BELKENT İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; Öğrenmeyi nasıl öğreneceğini bilen, kişi haklarına saygılı, demokrasiye inanan , eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli,mücadeleci,yardımsever , ailesini , çevresini ,ülkesini seven,doğal hayata saygılı,olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir ![]() Bel-kent İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: BEL-KENT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KADINLAR DENİZİ MAH ![]() ![]() KUŞADASI AYDIN Telefon Numarası: 2566147848 Faks Numarası: 2566147892 Telefon Numarası:Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Bel-Kent İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|