|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, köyceğiz, muğla, okulu, zeytinanlanı, şeyh |
![]() |
Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Köyceğiz Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Köyceğiz MuğlaZeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Hakkında - Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Resimleri - Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Zeytinalanı Köyü’nde okul ilk defa 1947 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1969 yılında ilk binanın büyük bir bölümü yıkılarak yerine dört derslikli okul yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda şu anda 8 derslik ,1 anasınıfı ,1 müdür odası , 1 öğretmenler odası, 1 iş eğitimi odası ,1 laboratuvar , 1 depo ,1 tuvalet binası bulunmaktadır ![]() MİSYONUMUZ Biz Zeytinalanı İlköğretim Okulu olarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak istiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Bu misyonumuz gerçekleştirmek üzere inandığımız ilkelerimiz şunlardır ![]() ![]() ![]() ![]() * Öğrencilerimizin bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() * Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklenti ve ihtiyaçlarına ayak uyduracak biçimde geliştirmek için destekliyoruz ![]() * Biz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alıp, verimli bir biçimde çalışmak için adımlarımı attık ve bunun gerekliliğine inanıyoruz ![]() * Biz, okul için değil yaşam için eğitim felsefesine inanıyoruz ![]() * Biz birbirimize ve kendimize güveniyoruz ![]() ![]() * İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir ![]() ![]() ![]() * Her türlü olumsuz etmenlere karşı kendimizi yeni öğrenme metotlarına adapte edebiliriz ![]() ![]() ![]() * Farklıyız, yetenekliyiz, enerji ve coşku doluyuz ![]() ![]() Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Köyceğiz Okulun Telefonu: 252 2637160 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Zeytinalanı Köyü Okulun Web Adresi: http://koycegizzeytinalaniilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 715469@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Muğla iline uzaklığı 73 km’dir ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zeytinanlanı Şeyh İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|