|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağlıca, bilgileri, duran, halil, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl |
![]() |
Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaBağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüzde ilkokul ilkdefa 1946 yılında şu andaki idari binanın olduğu yerde yapılan kerpiç binada eğitim öğretime başlamış,daha sonra şu anki 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1995 yılında iki derslik daha yapılarak sınıf sayısı 8'e çıkarılmış ve orta o-kulda buraya taşınarak, 1995/1996 Eğitim-Öğretim yılında İlköğretim okulu şekli-(Terbiyeden-Yoksunum)-ne dönüştürülerek son şekliyle hizmete girmiştir ![]() OKULUN İSMİ: Okulumuza ismini veren Halil DURAN Bağlıca Köyü halkından olup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN ÖZELL ![]() ![]() Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 876 10 10 Okulun Faksı: 236 876 10 03 Okulun Adresi: Bağlıca Köyü Okulun Web Adresi: http://baglicailkogretimokulu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 354963@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|