Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bağlıca, bilgileri, duran, halil, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl

Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa

Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu İletişim

Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Köyümüzde ilkokul ilkdefa 1946 yılında şu andaki idari binanın olduğu yerde yapılan kerpiç binada eğitim öğretime başlamış,daha sonra şu anki 1,2 ve 3sıınfların kullandığı binada öğretime devam edilmiş,kerpiç binaya ise orta okul 1978 yılında açılarak öğretime başlamıştır1985 yılında sağlık ocağının ya-(Terbiyeden-Yoksunum)-nında yeni ortaokul binası yapılınca ortaokul oraya taşınmış ve kerpiç bina yıkılmış yerine şimdiki ikinci kademe öğrencilerinin öğrenim gördüğü bina yapılmıştır

1995 yılında iki derslik daha yapılarak sınıf sayısı 8'e çıkarılmış ve orta o-kulda buraya taşınarak, 1995/1996 Eğitim-Öğretim yılında İlköğretim okulu şekli-(Terbiyeden-Yoksunum)-ne dönüştürülerek son şekliyle hizmete girmiştir

OKULUN İSMİ: Okulumuza ismini veren Halil DURAN Bağlıca Köyü halkından olupbir zaman ticaretle uğraşmış ve halende faal çiftçilik yap-(Terbiyeden-Yoksunum)-maktadır 1986 yılında şuanki idare ve 2kademe sınıflarının bu-(Terbiyeden-Yoksunum)-lunduğu binayı yaptırmış; 1995 yılında ise Labaratuvaröğretmen-ler odası ve 4,5 Sınıfların bulunduğu binayı yaptırmıştırValilikle yapılan protokol gereği okulumuza "BAĞLICA HALİL DURAN İLKÖĞRETİM OKULU" adı verilmiştir

OKULUN ÖZELL :Okulumuz gündüzlü olup,normal öğretim yapılmaktadır

Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl
Okulun Telefonu: 236 876 10 10
Okulun Faksı: 236 876 10 03
Okulun Adresi: Bağlıca Köyü
Okulun Web Adresi: http://baglicailkogretimokulumebk12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 354963@mebk12tr - baglicahdio@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com