![]() |
Alan İlköğretim Okulu Göynücek Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alan İlköğretim Okulu Göynücek AmasyaAmasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Alan İlköğretim Okulu Hakkında - Alan İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Göynücek İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Alan İlköğretim Okulu Bilgileri ![]() OKULUMUZ Okulumuz Alan köyünde olup köyümüz Göynücek ilçesine 25 km,Amasya iline 70 km uzaklıktadır ![]() ![]() > ÖĞRENCİ SAYISI : Okulumuzdaki öğrencilerin tamamı köyümüzün öğrencisidir ![]() ![]() Okulumuzda; Anasınıfında:63 öğrenci 1 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmak üzere 372 öğrenciye Eğitim-Öğretim verilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() > PERSONEL DURUMU : Okulumuzda; * 1 Müdür V ![]() ![]() ![]() * 5 Sözleşmeli öğretmen ,2 ücretli öğretmen,2 usta öğretici, 3 Aday öğretmen, 2 Kadrolu öğretmen, ve 1 kadrolu,1 sözleşmeli hizmetli olmak üzere toplam 18 personel görev yapmaktadır ![]() * 3 öğretmenimizde görevlendirme ile başka okullarda görev yapmaktadır ![]() * Mevcut Bulunan Öğretmenler: * 1 Türkçe öğretmeni 1 Matematik öğretmeni 1 Fen Bilgisi öğretmeni 1 Teknoloji ve Tasarım öğretmeni 1 Beden Eğitimi öğretmeni 1 İngilizce öğretmeni 1 Anasınıfı öğretmeni 2 Usta öğretici 7 Sınıf öğretmeni > BİNA VE DERSLİKLER : Okulumuz 2 katlı ana bina ve bunun dışında 3 derslikten ibarettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda ; 1 Müdür odası 1 Öğretmenler odası 1 Laboratuar 1 Hizmetli odası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() > ISINMA DURUMU : Okulumuzun ısınma durumu 2004-2005 yılına kadar sobalı idi bu tarihten itibaren kaloriferli ısınma sistemine geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() > LOJMAN DURUMU : Okulumuzun 8 adet lojmanı bulunmakta ve bütün lojmanlarda personelimiz kalmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Alan İlköğretim Okulu Amasya Göynücek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / GÖYNÜCEK Adı: ALAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Alan Köyü Göynücek Telefon Numarası: 3586520085 Faks Numarası: 3586520085 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi : Alan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|