9 Eylül İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
9 Eylül İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir9 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 9 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - 9 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 9 Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() 9 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kurumumuz 1989 yılında 5 yıllık ilkokul olarak eğitime açılmış olup, daha sonra 2 binası da yapılarak 1994 yılında sekiz yıllık İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür İki ayrı bina da eğitim öğretim hizmeti veren okulumuzda 50 öğretmen ve 924 öğrenci vardır Bilgisayar (BT),Fen Bilgisi Laboratuarı ve okul kütüphanemiz mevcuttur![]() 9 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 251 33 47 Okulun Faksı: 2322520411 Okulun Adresi: DOKUZ EYLÜL MAH 308 SOK NO 835410 Okulun Web Adresi: www 9eio k12 trOkulun E-Posta Adresi: dokuzeylulio@hotmail comOkulun Müdürü: VEDAT BİRİCİK Okulun Ulaşım Bilgileri: Tansaş karşısında eski hava lojmanları arkası gaziemir lisesinin yanı Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 9 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|