|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, dumlupınar, ilköğretim, inegöl, okulu |
![]() |
Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dumlupınar İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl BursaDumlupınar İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Hakkında - Dumlupınar İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tanıtımı - Dumlupınar İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İletişimi - Dumlupınar İlköğretim Okulu Dumlupınar İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / İNEGÖL Adı: DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hamidiye Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2247155298 Dumlupınar İlköğretim Okulu idarecileri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, okula vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti ![]() Ziyaret esnasında konuşan Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Nevzat Bali, “Okulumuza 10 adet bilgisayar bağışında bulunan ve anasınıfının oyun bölümünü çitle çevirerek öğrencilerimize güvenli oyun oynama desteğini veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Dumlupınar İlköğretim Okulunun öğrenci potansiyeli bakımından büyük okullardan bir tanesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “Daha önce yaptığımız görüşmelerde bizden bir kaç talepleri olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziyaretin sonunda okula destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a Okul Müdürü Nevzat Bali tarafından çiçek takdim edildi ![]() |
![]() |
![]() |
|