|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arıburun, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Arıburun İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arıburun İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ÇanakkaleÇanakkale Arıburun İlköğretim Okulu Hakkında - Arıburun İlköğretim Okulu Tanıtımı - Arıburun İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Arıburun İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Arıburun İlköğretim Okulu Çanakkale Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Arıburun İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Arıburun İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Arıburun İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / MERKEZ Adı: ARIBURUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cevatpaşa Mahallesi Derince Sokak No 5 Çanakkale Telefon Numarası: 2862172049 Faks Numarası: 2862141156 ARIBURUN İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulumuz Cevatpaşa Mahallesinin Kocatepe semtine yapıldığı için evvela adı “KOCATEPE İLKOKULU” olarak adlandırılmıştır ![]() ![]() OKULUN YAPILIŞI VE ÖĞRETİME BAŞLAMASI Okulumuzun inşaatı 1 Temmuz 1974 tarihinde Müteahhit Mustafa Taştan’a verilerek başlamış ve 21 ağustos 1975 tarihinde tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() Okul iki katlı olup 12m dershanesi bir öğretmenler odası, müdür odası, üç tane küçük oda ve iki koridor ve 6 kabinlik iki tuvaleti vardır ![]() Bahçe duvarları ayni müteahhit tarafından 19 temmuz 1976 yılında bitirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okul 20 Ekim 1975 pazartesi günü 18 mart okulundan ayrılarak gelen beş sınıf sekiz subye ile 214 öğrenci ve 8 öğretmenle öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|