|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, horasanlı, ilköğretim, okulu, tavas |
![]() |
Horasanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Horasanlı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliHorasanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Horasanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Horasanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Horasanlı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Horasanlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1939 yılında 3 sınıflı ilkokul olarak açılmıştır,1952 yılında 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Misyonumuz İlköğretim çağındaki öğrencileri Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağımızın ihtiyaçlarına göre en iyi şekilde hayata hazırlamak,kapasite ve tercihlerine göre en iyi orta öğretim kurumlarına yerleştirmek ![]() Vizyonumuz Öğrencilerimiz personelimiz ve halkımızla birlikte bilgi ve beceri ve özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirerek yaşadığımız çevremize ilim irfan yuvası olarak ışık tutmak ![]() Horasanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: (0 258) 643 50 06 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://horasanlio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 261601@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Horasanlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|