|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amasya, deniz, ilköğretim, murat, okulu, suluova |
![]() |
Murat Deniz İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Deniz İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Murat Deniz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Murat Deniz İlköğretim Okulu Hakkında - Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Biz, Suluova Murat Deniz İlköğretim Okulu Olarak; Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, Kendine güvenen 21 ![]() Bilgili , becerikli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek, Öğrencilerimizin farklı becerilerini ortaya çıkarmak, geliştirmek ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak, Karşılıklı olarak saygı ve güvene dayanan bir eğitim ortamı sağlamak, Ülke değerlerine sahip çıkan,demokratik yaşamın karar verme gücüne sahip bireyler yetiştirmek için; Murat Deniz İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: MURAT DENİZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YENİDOĞAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3584172379 Faks Numarası: 3584172492 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: MEB/AMASYA-SULUOVA MURAT DENİZ İLKÖĞRETİM OKULU Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|