|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, emcelli, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl |
![]() |
Emcelli İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emcelli İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaEmcelli İlköğretim Okulu Hakkında - Emcelli İlköğretim Okulu Tanıtım - Emcelli İlköğretim Okulu Resimleri - Emcelli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Emcelli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul, 1925 yılında kendi binasında 5 sınıflı İlkokul olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1969 Yılında yaşanan büyük depremin ardından köyün yerleşim yeri değişmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 1997/98 Öğretim yılından 1999/2000 öğretim yılına kadar 3 yıl süreyle, Şehit Esin Akay İlköğretim Okulu’na taşınmıştır ![]() Okulumuz 2000/2001 öğretim yılında kesintisiz 8 yıllık müstakil ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun derslikleri yetersiz ve prefabrik binası kullanım süresini doldurduğundan yeni bina için teklif verilmiştir ![]() Okulumuzdan bugüne kadar 660 ilkokul 88 ilköğretim diploması olmak üzere 748 öğrenci mezun olmuştur ![]() Okulumuz taşıma merkezi değildir ![]() ![]() Okulumuzun Müdür, Müdür Yardımcısı,1 Ana Sınıfı,2 Sınıf Öğretmeni, 4 Branş Öğretmeni olmak üzere toplam 9 kadrolu öğretmeni vardır ![]() Okulumuzun yeni binası vatandaş devlet işbirliği ile 2 katlı olarak yapılmış; 2008–2009 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() Emcelli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: (236) 867 60 40 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://emcelliio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: emcelliio@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Emcelli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|