Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bilgileri, denizli, ilköğretim, kızılcaboluk, okulu, tavas

Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli

Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzun yeri 1963-1964 öğretim yılında Kızılcabölük Belediyesi tarafından verilmiştir1964 yılı sonlarına doğru kasaba halkının kurmuş olduğu İlkokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yeri tespit ettirilip planı çizdirilmiş ve inşaatı başlatılmıştır Birinci kat dernek kanalı ile kasaba halkı tarafından yapılmış,ikinci kat devlet-halk işbirliği ile yapılıp 1968 yılı ortalarında tamamlanmıştır1968-1969 öğretim yılında ilkokul olarak hizmete girmiştirİl Milli Eğitim Müdürlüğünün 15 Eylül 1997 tarih ve 311/21684 sayılı yazıları ile Valilik onayı alınarak 8 yıllık kesintisiz İlköğretime dönüştürülmüştürMevcut binamız yetersiz olduğu için bir süreliğine kasabamızdaki Yaşar Öncan Lisesindeki boş olan sınıflarda eğitim-öğretim geçici olarak devam ettirilmiştirYeni bir ek bina yapımı için çalışmalar başlatılmış ve Boyasan Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd Şti Yönetim kurulu başkanı Abdülkadir USLU ek bina yapımını üstlenmiştirMayıs-1998 ayında protokol imzalanarak inşaat başlatılmıştırİki katın kaba inşaatı Abdülkadir USLU tarafından yaptırılmıştırEkonomik sıkıntılardan dolayı inşaatın yapımı durdurulmuştur1999 Temmuz ayında devlet ihalesiyle inşaatımız hızlı bir şekilde devam etmiş,1999-2000 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde eğitim-öğretime açılmıştırEski binada 6 dershane bulunmaktadırEk binada ise derslik sayısı 8 dirOkulumuzda toplam 14 derslik vardırÇok amaçlı salon,Fen laboratuarı,Okuma salonu,Bilgi Teknoloji Odası gibi bölümler bulunmaktadır29091995 yılından itibaren Çiftlik Köyü İlkokulu öğrencileri okulumuza taşınmaya başlanmıştırTaşımalı eğitim hala devam etmektedir 2009-2010 eğitim öğretim yılında Pınarlık Köyü 4,5,6,7,8, sınıf öğrencilerin taşımaları okulumuza yapılacaktır Taşımada hiçbir sorun yaşanmamaktadır Taşınan öğrencilere Tavas Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından öğle yemeği veriliş olup şu anda ise Milli Eğitim ihalesi sonucu öğrencilere en iyi hizmet sunulmaya çalışılmaktadır

Fiziki Durumu
Okul Alanı:7083 m²,eski bina 455 m²,ek bina 322 m²,toplam 777 m² dir
Uygulama Bahçesi:300 m² civarındadır
Oyun Alanı:6000 m²
Aydınlatma:Elektrik
Isınma:Kalorifer(fuel-oil)
Kanalizasyon:Var
Dershane Sayısı:14
Diğer:Ayrıca harita ve spor odaları mevcuttur

Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas
Okulun Telefonu: (258) 626 26 47
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Demirci Mh Namık Kemal Bul No:1
Okulun Web Adresi: http://kbataturkmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kızılcaboluk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com