|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| amasya, göynücek, ilköğretim, okulu, sığırçayı |
Sığırçayı İlköğretim Okulu Göynücek Amasya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sığırçayı İlköğretim Okulu Göynücek AmasyaAmasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Sığırçayı İlköğretim Okulu Hakkında - Sığırçayı İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Göynücek İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sığırçayı İlköğretim Okulu Bilgileri ![]() SIĞIRÇAYI İLKÖĞRETİM OKULU SIĞIRÇAYI İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz 1959 yılında hizmete gimiş olup 1640 metre karelik alana 360 metre karelik bir bina olarak inşa edilmiştir ![]() Okulumuzda; 2 tane derslik, 1 müdür odası, Lojman ve tuvaletler bulunmaktadır ![]() Sınıflarımızda; 1 sınıfta: 92 sınıfta: 83 sınıfta: 94 anasınıfında: 12 olmak üzere toplam 38 öğrenci bulunmaktadır![]() 1 2 ve 3 sınıflar birleştirilmiş sınıf ve Müd Yet Öğretmen Osman ASLAN tarafından okutulmaktadır![]() Ana sınıfı öğretmeni Güllü KALKAN 'dır ![]() Sığırçayı İlköğretim Okulu Amasya Göynücek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sığırçayı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sığırçayı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sığırçayı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sığırçayı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / GÖYNÜCEK Adı: SIĞIRÇAYI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SIĞIRÇAYI KÖYÜ Telefon Numarası: 3586153129 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi : Sığırçayı İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|