Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, gaziemir, ilköğretim, izmir, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim

Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1995 yılında Sevgi Mh Emlak Bankası 2 Etap Konutları 664 Sk No:10 adresinde Emlak Bankası tarafından yaptırılıp, Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir Bu nedenle okul adına Emlak Bankası eklenmiştir
1995-1996 eğitim öğretim yılında hizmete girmiş olup, 22/09/1995 tarihinde milli eğitim bakanı Nevzat Ayaz tarafından törenle eğitim öğretime başlamıştır
1995-1996 eğitim öğretim yılında ilk kurucu müdür OSMAN UZUNAY olup, 5 sınıf ve 70 öğrenci, 8 öğretmen ile eğitim öğretime başlamıştır
2002 ve 2007 yıllarında Gaziemir de an başarılı kurumu seçilmiştir 2006 yılında TKY ekip kategorisinde ilçe birincisi il üçüncüsü olmuştur 2004-2005,2005-2006 eğitim öğretim yılında OKS sınavında ilçe lsi olmuştur
2007-2008 ve2008- 2009 eğitim öğretim yıllarında da 8sınıf SBS sınavında ilçe de birinci ve il de 5durumdadır

Okulumuz hem eğitim öğretim dalında hem de sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde Türkiye ve ilçe başarıları bulunan bir kurumdur

Okulumuz Müdür, Ve 2 MüdürYardımcısı ve 76 öğretmen 1400 öğrenci 26 derslik, 1 özel eğitim sınıfı ,4 laboratuvar, 3atölye, Çok Amaçlı salon ve Jimnastik salonunda en yeni müfredatla öğrenci merkezli toplam kalite anlayışı ile eğitim ve öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir

Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir
Okulun Telefonu: 232 274 07 87
Okulun Faksı: 232 274 01 20
Okulun Adresi: SEVGİ MAHLLESİ NEVVAR SALİH İŞGÖREN CADDESİ NO: 10
Okulun Web Adresi: http://ebataturkiomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 353610@mebk12tr
Okulun Müdürü: Metin ENDER KARABULUT
Okulun Ulaşım Bilgileri: Gaziemir'e gelen tüm otobüs ve minibüsler okulumuzun alt caddesinde geçmektedirSevgi mahallesi Yeni Hava lojmanları üst nizamiye durağında inilerek rahatlıkla ulaşılabilir
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com