![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1995 yılında Sevgi Mh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1995-1996 eğitim öğretim yılında hizmete girmiş olup, 22/09/1995 tarihinde milli eğitim bakanı Nevzat Ayaz tarafından törenle eğitim öğretime başlamıştır ![]() 1995-1996 eğitim öğretim yılında ilk kurucu müdür OSMAN UZUNAY olup, 5 sınıf ve 70 öğrenci, 8 öğretmen ile eğitim öğretime başlamıştır ![]() 2002 ve 2007 yıllarında Gaziemir de an başarılı kurumu seçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 2007-2008 ve2008- 2009 eğitim öğretim yıllarında da 8 ![]() ![]() ![]() Okulumuz hem eğitim öğretim dalında hem de sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde Türkiye ve ilçe başarıları bulunan bir kurumdur ![]() Okulumuz Müdür, Ve 2 Müdür ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 274 07 87 Okulun Faksı: 232 274 01 20 Okulun Adresi: SEVGİ MAHLLESİ NEVVAR SALİH İŞGÖREN CADDESİ NO: 10 Okulun Web Adresi: http://ebataturkio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 353610@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Metin ENDER KARABULUT Okulun Ulaşım Bilgileri: Gaziemir'e gelen tüm otobüs ve minibüsler okulumuzun alt caddesinde geçmektedir ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|