|
|
Konu Araçları |
bilgileri, değirmendere, gölcük, ilköğretim, kocaeli, müfit, okulu, saner |
Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük KocaeliDeğirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Hakkında - Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Tanıtım - Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Resimleri - Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu İletişim Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GÖLCÜK Adı: DEĞİRMENDERE MÜFİT SANER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Leyla Atakan Cad Çağla Sok Değirmendere Gölcük Kocaeli Telefon Numarası: 2624261605 Faks Numarası: 2624261605 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr |
|