|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, merkez, okulu, selim, yavuz |
![]() |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında ![]() VİZYONUMUZ OKULUNDA İSTEKLE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLERİN EŞLİĞİNDE, TEMİZ VE DÜZENLİ BİR ORTAMDA,ÇAĞIN VE ÇEVRENİN ŞARTLARINA UYGUN DÜZEYDE ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİP, SONRAKİ AŞAMALARINDA DA İLGİLENEREK HAYATA OLUMLU İNSANLAR OLARAK ATANMALARINI SAĞLAMAK MİSYONUMUZ Ülke endüstrisi kuruluşlarına kendini taşıyan, sorgulayan, fikir üreten, beraberce çalışabilen, yüksek öğrenimde hedefini belirlemiş, bu hedeflere varmada stratejiler geliştiren öğrenciler yetiştirmektir ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mirzan Mah ![]() Telefon Numarası: 4262145250 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|