|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gaziemir, ilköğretim, izmir, işgören, nevvar, okulu, salih |
Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirNevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Hakkında - Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Tanıtım - Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Resimleri - Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu İletişim ![]() Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2009/2010 Eğitim Öğretim yılında Hizmete açılmıştır ![]() Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: (232)2747472 Okulun Faksı: (232)2747481 Okulun Adresi: Sevgi mah Nevvar Salih İşgören Cad![]() Okulun Web Adresi: http://nevvarsalihio k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 971541@meb k 12 tr - nevvarsalihi i o @hotmail comOkulun Müdürü: CAFER ÇETİNKAYA Okulun Ulaşım Bilgileri: Gaziemir'e gelen tüm minibüs ve otobüsler okulumuzun bir alt caddesinden geçmekte olup ; civarında Anadolu lisesi,E B Atatürk ilköğretim okulu ve Kipa 10 Yıl Lisesi bulunmaktadır![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Nevvar Salih İşgören İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|