Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amasya, aydın, ilköğretim, korkmaz, okulu, suluova, şehit

Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu Suluova Amasya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu Suluova Amasya

Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1945 yılında Merkez İlkokulu adıyla eğitim-öğretime başlamıştır 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesi ile birlikte adı Merkez İlköğretim Okulu olmuş ve 1999 yılına kadar bu isimle hizmet vermiştir

Vatanımızın bölücü teröre karşı savunulmasında kahramanca şehit düşen Astsubay Aydın KORKMAZ' ın adını yaşatmak amacıyla 1999 yılından itibaren Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu adını almıştır

Okulumuzda 3 anasınıfı şubesi bulunurken, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8 Sınıflarımız ikişer şubeden oluşmaktadır

Eğitim-öğretime 2 binada devam edilmektedir A Blokta 1,2,3,4,5,6,7 ve 8 Sınıflarımız eğitim-öğretim görmekte iken B Blokta müstakil anasınıfımızla hizmet verilmektedir 2 Kademe sınıflarımızda derslik sistemi ile eğitim-öğretim yapılmaktadır

Okul binamız fiziki bakımdan ihtiyaca cevap vermekte olup; 410 öğrencimiz 1 ve 2 Kademede eğitim öğretimine devam ederken, anasınıfımızda bulunan 78 öğrencimizle birlikte toplam 488 öğrencimiz bulunmaktadır

Okulumuzda okul müdürü ve 1 müdür yardımcısı ile Rehber Öğretmenimiz, Bilgisayar Formatörümüz, 10 sınıf öğretmenimiz ile birlikte kadrolu, sözleşmeli veya ücretli 11 branş öğretmenimiz vardır

Ayrıca; VHKİ ünvanlı 1 memurumuz ile birlikte 2 yardımcı hizmetler sınıfı personelimiz vardır

Misyonumuz

• 6-14 yaş grubundaki öğrencilerimizi,çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek

Adından söz ettiren,saygınlığı olan, öncü bir okul olmak

Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek

Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek

Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek

Çağdaş,demokratik,hoşgörülü,bi linçli,kültürlü,sosy al yönü gelişmiş,karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek

Diğer okullarla etkili iletişim kurarak görüş alışverişinde bulunmak, kazanmış olduğumuz bilgi ve birikimi paylaşmak ve deneyim ve birikimlerle lider bir okul olmak

Yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen, bilimsel düşünen insanlar yetiştiren bir eğitim-öğretim kurumu olabilmek

Vizyonumuz

• Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çalışmak,Atatürkçülüğü sindirmiş,yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek

Sağlam karakterli,ahlaki değerlere sahip,iyi insan,örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek

Araştıran,sorgulayan,bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen,bu bilgiyi paylaşabilen,iletişim kurma becerisine sahip,teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilen,yaratıcı, üretken,takım çalışmasına yatkın,öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek

Bir üst öğrenime nitelikli, yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan öğrenciler yetiştirmek

Fırsat eşitliğini sağlamak

Değişim ve gelişime açık olmak

Eğitimde kaliteyi en üst düzeyde tutmak

Öğrencilere, 21 yüzyılın değişen ve gelişen şartlarına uygun beceriler kazandırmak

Üstün nitelikli insanlar yetiştirerek bilimsel gelişmenin ışığında tarihini bilen ve tarihinden ders alan ,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, demokrasi ve insan hakları bilinci gelişmiş, ülkesini,ailesini,doğayı seven ve koruyan bir bilincin oluşmasına katkıda bulunmak

Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ŞEHİT AYDIN KORKMAZ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Hacıhayta Mah Okul Cad Suluova / Amasya

Telefon Numarası: 3584180299

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi: Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com