![]() |
Akınoğlu İlköğretim Okulu Taşova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akınoğlu İlköğretim Okulu Taşova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Akınoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Akınoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Akınoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Taşova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() AKINOĞLU İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okumaya ve okula büyük ilgisi olan köy halkı ilkokul müdürü Cengiz PELİTLİ'nin başkanlığında 1969 yılında bir ortaokul yaptırma derneği kurulmuştur ![]() mevcut öğrenci, iki öğretmen(Müdür Cengiz DEMİRAL ve öğretmen Köksal ÇETİN) ile Eğitim ve Öğretime açılmıştır ![]() Akınoğlu Ortaokulu 1989-2001 yılları arasında Jandarma Karakolu yanındaki binada öğretime devam etmiştir ![]() ![]() ![]() 1998 yılında Akınoğlu İlköğretim Okulu Yaptırma Yaşatma ve güzelleştirme Derneği kurularak yeni bina için arsa alınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akınoğlu İlköğretim Okulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / TAŞOVA Adı: AKINOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akınoğlu Kasabası Taşova / Amasya Telefon Numarası: 3583634066 Faks Numarası: 3583634066 E-mail Adresi:akinogluilkogretim@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Akınoğlu İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|