|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bandırma, bilgileri, eti, holding, ilköğretim, okulu |
Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eti Holding İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eti Holding İlköğretim Okulu Tanıtımı - Eti Holding İlköğretim Okulu Resimleri - Eti Holding İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulumuz ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU adını Eti Holding AŞ tarafından yaptırıldığı için almıştır 1997 Kasım ayında dönemin Başbakanı Sayın Mesut YILMAZ tarafından temeli atılan okulumuz; 14 Eylül 1998 Pazartesi günü 1 Katta birinci sınıflardan iki şube, altıncı sınıflardan üç şube olarak toplam beş şubesiyle 1998-1999 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete geçmiştir 2008 - 2009 Eğitim Öğretim yılında 19 Dersliği, Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı, Kütüphanesi, Teknoloji ve Tasarım Atölyesi, Fen Laboratuvarı ve Çok Amaçlı Salonu ile 370 öğrencimizi ortaöğretime hazırlamaya çalışmaktadır Ayrıca Gölyaka, Çepni, Doğanpınar ve Külefli Köyü Öğrencileri Taşımalı Eğitim kapsamında okulumuzda eğitim-öğretimlerine devam etmektedirler Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Eti Holding İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Eti Holding İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Eti Holding İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: ETİ HOLDİNG İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SUNULLAHMAHZEKERİYAOZDİL SOK Telefon Numarası: 2667153770 Faks Numarası: 2667151693 E-mail Adresi:etiholdingioo@hotmailc om Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Eti Holding İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|