|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bandırma, bilgileri, evyapan, ilköğretim, okulu |
![]() |
Evyapan İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evyapan İlköğretim Okulu Bilgileri Bandırma BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Bandırma'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Evyapan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Evyapan İlköğretim Okulu Resimleri - Evyapan İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi EVYAPAN İLKÖĞRETİM OKULU'NUN inşasına Hacı Mustafa EVYAPAN zadenin 200 altın sarı lira bağışıyla, yerlilerin bazılarının kız okulu açılmasına itirazlarına rağmen mücadele ederek, Bandırma'lıların bir kısmının da desteğiyle 1905 yılında tedrisata açılmıştır ![]() ![]() Evyapan İlköğretim Okulu yaklaşık 2 dönüm arazi üzerine kurulmuştur ![]() Okulun o zamanki ismi MARİFETİ İNAZ yani kız mektebidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 17 Eylül 1922 gecesi düşmanlar Bandırma'dan kaçarken her yeri yakmışlar, Evyapan okulu kısmen yanmıştır ![]() Evyapan İlköğretim Okulu Balıkesir Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BANDIRMA Adı: EVYAPAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 17 Eylül Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2667182251 Faks Numarası0 266) 718 22 51 E-mail Adresi: 652490@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BANDIRMA - Evyapan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|