Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akpınar, balıkesir, bilgileri, edremit, ilköğretim, okulu, yılmaz

Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Edremit'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında

Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Hekimzade Mahallesinde, Edremit'e hakim bir tepe üzerinde bulunmaktadırOkulumuz Edremit ve çevresinde pek çok okul ve sosyal tesisler yaptırmış olan hayırsever iş adamı sayın Yılmaz Akpınar tarafından 1985 yılında yaptırılmış olup onun ismini almıştır
Okulumuzda ilçemiz Hekimzade Mahallesi, Darsofa Mahallesi ve İbrahimce Mahallesi eğitim bölgesinden 218 kız ve 193 erkek olmak üzere 411 öğrenci ikili eğitim görmektedir
1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 Rehberlik Servisi, 1 BT Formatörü, 1 Ana Sınıfı, 1 Destek Odası, 11 Sınıf Öğretmeni, 14 Branş Öğretmeni ve 2 Hizmetli olmak üzere 33 personelimiz bulunmaktadır

Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YILMAZ AKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: DARSOFA MAHDEĞİRMENÖNÜ CADMEZARLIK YANI

Telefon Numarası: 2663732741

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - EDREMİT - Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com