|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çerkezköy, dinçkök, ilköğretim, okulu, raif, tekirdağ |
![]() |
Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy TekirdağRaif Dinçkök İlköğretim Okulu Hakkında - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Tanıtımı - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY Adı: RAİF DİNÇKÖK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YILDIRIM BAYEZIT MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2827266033 Faks Numarası: 2827263392 Tarihçe Okulumuzun yapımına Ak-Kök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Raif DİNÇKÖK tarafından Tekirdağ Valiliği ile varılan protokol gereği 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Okulumuzda bilgiyi ezberleyen değil, bilgiye ulaşabilen, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirmek temel hedef kabul edilir ![]() Okulumuzda öğrencilerimizin eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek ve onlara katılımı arttıracak şekilde uygun öğretim stratejileri ve metotları uygulanır ![]() Sınıflar ve laboratuarlar öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımı için gerekli olan nitelikli donanıma ve ekipmana sahiptir ![]() Okul toplumunu oluşturan her birey, isteklerinin ve önerilerinin dikkate alınacağını, eğitsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilir ![]() Velilerimiz okul toplumunun vazgeçilmez birer bireyi olduklarını bilirler ![]() HEDEFLİYORUZ Kİ ![]() ![]() ![]() Her öğrencimiz teknolojinin, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmede bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin ![]() HEDEFLİYORUZ Kİ ![]() ![]() ![]() Sorumluluklarının bilincini yerine getiren bireyler, okul yararına yaptıkları çalışmaların okul toplumu tarafından desteklendiğini bilsin ![]() HEDEFLİYORUZ Kİ ![]() ![]() ![]() Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olsun ![]() HEDEFLİYORUZ Kİ ![]() ![]() ![]() Okul toplumunu oluşturan her birey hedeflerinin ve isteklerinin dikkate alınacağını, eğitsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilsin ![]() HEDEFLİYORUZ Kİ ![]() ![]() ![]() Okulumuz bulunduğu çevrede örnek ve aranan okul olsun ![]() MİSYONUMUZ Biz bir ilköğretim okuluyuz ![]() Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanısıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi seven, ahlaki değerlere saygılı, 21 ![]() ![]() Çocuk; gelecektir, güvendir ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|