Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çerkezköy, dinçkök, ilköğretim, okulu, raif, tekirdağ

Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Bilgileri Çerkezköy Tekirdağ

Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Hakkında - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Tanıtımı - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Resimleri

Raif Dinçkök İlköğretim Okulu Tekirdağ Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Raif Dinçkök İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: RAİF DİNÇKÖK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: YILDIRIM BAYEZIT MAH BARBAROS CADNO:72

Telefon Numarası: 2827266033
Faks Numarası: 2827263392

Tarihçe

Okulumuzun yapımına Ak-Kök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Raif DİNÇKÖK tarafından Tekirdağ Valiliği ile varılan protokol gereği 10108 m2 alan üzerine, 17071987 yılında başlanmıştır 01091988 yılında teslim alınan bina, 1988-1989 öğretim yılında 11 derslik, 3 idare odası, 1 çok amaçlı salon, 1 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 araç odası ve iki katlı olarak eğitim ve öğretime açılmıştır

15061998 tarihinde hayırsever iş adamının varisleri tarafından ek bina yapımına başlanmış, 12091998 tarihinde 15 derslik 3 idare odası, 1 iş eğitimi atelyesi olarak üç ay gibi kısa bir sürede bitirilmiş, 1998-1999 öğretim yılında eğitim ve öğretime açılmıştır

VİZYONUMUZ

Okulumuzda bilgiyi ezberleyen değil, bilgiye ulaşabilen, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirmek temel hedef kabul edilir

Okulumuzda öğrencilerimizin eğitim ihtiyaçlarına cevap verecek ve onlara katılımı arttıracak şekilde uygun öğretim stratejileri ve metotları uygulanır

Sınıflar ve laboratuarlar öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımı için gerekli olan nitelikli donanıma ve ekipmana sahiptir

Okul toplumunu oluşturan her birey, isteklerinin ve önerilerinin dikkate alınacağını, eğitsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilir
Velilerimiz okul toplumunun vazgeçilmez birer bireyi olduklarını bilirler

HEDEFLİYORUZ Kİ

Her öğrencimiz teknolojinin, gelişen ve değişen çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerileri edinmede bir araç olduğu bilincine sahip olabilsin

HEDEFLİYORUZ Kİ

Sorumluluklarının bilincini yerine getiren bireyler, okul yararına yaptıkları çalışmaların okul toplumu tarafından desteklendiğini bilsin

HEDEFLİYORUZ Kİ

Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olsun

HEDEFLİYORUZ Kİ

Okul toplumunu oluşturan her birey hedeflerinin ve isteklerinin dikkate alınacağını, eğitsel ihtiyaçlarının karşılanacağını bilsin

HEDEFLİYORUZ Kİ
Okulumuz bulunduğu çevrede örnek ve aranan okul olsun

MİSYONUMUZ

Biz bir ilköğretim okuluyuz
Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanısıra kendisine ve başkalarına değer veren okulu ve öğrenmeyi seven, ahlaki değerlere saygılı, 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, birey olarak kendine yetebilecek şekilde yetiştirilmelerini sağlamak için varız
Çocuk; gelecektir, güvendir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com