|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu, orhangazi |
![]() |
Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Orhangazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Orhangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Orhangazi İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE 178 Sayılı Maliye ve Gümrük Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevli hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 13 ![]() Ankara ili Keçiören ilçesi Ovacık Köyü ALANYAZI mevkii 4851m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun adı Ankara Valiliğinin 23 ![]() ![]() ![]() Açıldığı tarihten günümüze kadar kesintisiz olarak Eğitim-öğretimin sürdürüldüğü okulumuzda; 17 adet dershane, 1 adet Anasınıfı, 1 adet Bilgisayar Laboratuvarı, 1 adet kütüphane, ve 1 adet çok amaçlı salon bulunmaktadır ![]() ![]() Bunlardan başka 3 adet idareci odası, 1 adet memur odası, 1 adet rehberlik odası ve 1 adet de Öğretmenler odası bulunmaktadır ![]() Yıllara göre değişiklik gösteren öğrenci sayı ortalaması 1150-1200 arasındadır ![]() Şube ve öğrenci sayısına göre sınıf ve branş öğretmenleri norm kadro sayımız 46 olarak belirlenmiştir ![]() Norm kadro sayısına göre okulumuzda bir müdür ve iki müdür yardımcısı olmak Orhangazi İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atapark Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3125809337 Faks Numarası: 3125809337 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Orhangazi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|