Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu, orhangazi

Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Orhangazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Orhangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Orhangazi İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇE
178 Sayılı Maliye ve Gümrük Bakanlığı’nın Teşkilat ve Görevli hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 13Maddesi d bendi gereğince mülkiyetinin hazinede kalması üzerine inşa edilecek bina ve tesislerin kullanma hakkının Milli Eğitim gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait olması şartıyla tahsisi uygun görülen;
Ankara ili Keçiören ilçesi Ovacık Köyü ALANYAZI mevkii 4851m Yüzölçümü olan 958 parselde kayıtlı tarla üzerine inşa edilen Alanyazı İlköğretim Okulu Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, İlköğretim Genel Müdürlüğünün 15091986 tarih ve 21825 sayılı oluru ile 1986-1987 öğretim yılında ilk defa eğitim-öğretime 715 öğrencisiyle 22091986 günü açılmıştır
Okulumuzun adı Ankara Valiliğinin 23061989 tarih ve 316-1828 sayılı OLUR’larıyla; ORHAN GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir
Açıldığı tarihten günümüze kadar kesintisiz olarak Eğitim-öğretimin sürdürüldüğü okulumuzda;
17 adet dershane, 1 adet Anasınıfı, 1 adet Bilgisayar Laboratuvarı, 1 adet kütüphane, ve 1 adet çok amaçlı salon bulunmaktadır Ayrıca okul binasının önünde arkasında olmak üzere genişçe bir okul bahçesi mevcuttur
Bunlardan başka 3 adet idareci odası, 1 adet memur odası, 1 adet rehberlik odası ve 1 adet de Öğretmenler odası bulunmaktadır
Yıllara göre değişiklik gösteren öğrenci sayı ortalaması 1150-1200 arasındadır
Şube ve öğrenci sayısına göre sınıf ve branş öğretmenleri norm kadro sayımız 46 olarak belirlenmiştir
Norm kadro sayısına göre okulumuzda bir müdür ve iki müdür yardımcısı olmak

Orhangazi İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Orhangazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Orhangazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Orhangazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ORHANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Atapark MahPasinler SokNo:2 Keçiören

Telefon Numarası: 3125809337

Faks Numarası: 3125809337

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Orhangazi İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com