Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akpınar, balıkesir, bilgileri, edremit, esin, ilköğretim, köyü, okulu, yoloren

Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Edremit'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında

TARİHÇE

OKULUMUZUN ESKİ HALİ

Kurumun Tarihçesi:

Okulumuz 1929 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapılarak aynı yıl eğitim ve öğretime başlamıştırO zamanki adı Köyün adı Araplar Köyü olduğu için ,Araplar İlkokulu,ymuş Daha sonraki yıllarda köyün adı Yolören olunca okulun adı da Yolören İlkokulu olmuş

Sekiz yıllık kesintisiz temel eğitime geçilince okulumuzun adı Yolören Köyü İlköğretim Okulu olmuştur1998 yılında okulumuza Yılmaz Akpınar tarafından üç derslik ilave yaptırılmıştır Okulumuza üç derslik yaptıran Yılmaz AKPINAR “ın kardeşinin eşi olan Esin AKPINAR “ın adının verilmesini istemiş

Balıkesir valiliğinin 27091999 tarihli oluru ile okulumuzun adı Yolören Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu olmuştur
1996-1997 öğretim yılı sonuna kadar okulumuzdan (396) üç yüz doksan altı kişi mezun olarak ilkokul diploması almıştır

Okulumuzda 2007-2008 yılında anasınıfıyla birlikte 2kademe de eğitime başlamış olup 6,7 ve 8sınıflarında köyde eğitim görmeleri sağlanmıştır

OKULUMUZUN SON ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFI
Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YOLOREN KÖYÜ ESİN AKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: YOLÖREN KÖYÜ

Telefon Numarası: 2663771878

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi:BALIKESİR - EDREMİT - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com