|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akpınar, balıkesir, bilgileri, edremit, esin, ilköğretim, köyü, okulu, yoloren |
![]() |
Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Bilgileri Edremit BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Edremit'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Resimleri - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE OKULUMUZUN ESKİ HALİ ![]() Kurumun Tarihçesi: Okulumuz 1929 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapılarak aynı yıl eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Sekiz yıllık kesintisiz temel eğitime geçilince okulumuzun adı Yolören Köyü İlköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() ![]() Balıkesir valiliğinin 27 ![]() ![]() ![]() 1996-1997 öğretim yılı sonuna kadar okulumuzdan (396) üç yüz doksan altı kişi mezun olarak ilkokul diploması almıştır ![]() Okulumuzda 2007-2008 yılında anasınıfıyla birlikte 2 ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN SON ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFI ![]() Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Balıkesir Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / EDREMİT Adı: YOLOREN KÖYÜ ESİN AKPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YOLÖREN KÖYÜ Telefon Numarası: 2663771878 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:BALIKESİR - EDREMİT - Yoloren Köyü Esin Akpınar İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|