Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boğaz, ilköğretim, merkez, nevşehir, okulu

Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez

Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Resimleri - Boğaz İlköğretim Okulu

Boğaz Köyü İlköğretim Okulu eğitime, üç derslik ve bir lojmandan ibaret okul binası ile 10111965 tarihinde başlamıştır

Nüfus artışı ile yetersiz kalan bina 2005 yılı ağustos ayında başta Milletvekilimiz Rıdvan KÖYBAŞI ve köy muhtarımız Ramazan KARANFİL ile köy halkının desteği neticesinde yıkılarak , Ocak 2006 tarihinde yerine üç katlı okul binası eğitim-öğretim hizmetine devam etmiştir

2010-2011 eğitim öğretim yılında

* 278 öğrencisi
* 14 öğretmeni
* 2 idarecisi
* 2 yardımcı hizmetler personeli ile eğitim hizmetini sürdürmektedir
Vizyonumuz - Misyonumuz
Vizyonumuz eğitiminin her aşamasında aklın ve onun ürünü olan bilimin kullanıldığı bir kurum olmaktır Bu vizyona ulaşabilmek için kılavuzumuz “Ben manevî miras olarak hiçbir nass-ı katı, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum Benim manevî mirasım bilim ve akıldır” vecizesi olacaktır

Misyonuz ise aklın ve onun ürünü olan bilimin kullanıldığı kurumumuzda; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür öğrenciler yetiştirmektir
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı:BOĞAZ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Boğaz Köyü Nevşehir
Telefon Numarası: 3842547048
kaynak :webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com