![]() |
Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir MerkezBoğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Boğaz İlköğretim Okulu Nevşehir Merkez Resimleri - Boğaz İlköğretim Okulu ![]() Boğaz Köyü İlköğretim Okulu eğitime, üç derslik ve bir lojmandan ibaret okul binası ile 10 ![]() ![]() ![]() Nüfus artışı ile yetersiz kalan bina 2005 yılı ağustos ayında başta Milletvekilimiz Rıdvan KÖYBAŞI ve köy muhtarımız Ramazan KARANFİL ile köy halkının desteği neticesinde yıkılarak , Ocak 2006 tarihinde yerine üç katlı okul binası eğitim-öğretim hizmetine devam etmiştir ![]() 2010-2011 eğitim öğretim yılında * 278 öğrencisi * 14 öğretmeni * 2 idarecisi * 2 yardımcı hizmetler personeli ile eğitim hizmetini sürdürmektedir Vizyonumuz - Misyonumuz Vizyonumuz eğitiminin her aşamasında aklın ve onun ürünü olan bilimin kullanıldığı bir kurum olmaktır ![]() ![]() ![]() Misyonuz ise aklın ve onun ürünü olan bilimin kullanıldığı kurumumuzda; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür öğrenciler yetiştirmektir ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı:BOĞAZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Boğaz Köyü Nevşehir Telefon Numarası: 3842547048 kaynak :webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|