|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, hamdibey, ilköğretim, keçiören, okulu, osman |
![]() |
Osman Hamdibey İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osman Hamdibey İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Osman Hamdibey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osman Hamdibey İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Hamdibey İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Tarihçe Okulumuz, 1975 – 1976 Eğitim Öğretim yılında 10 derslik iki barakadan oluşan bina yapısı ile, ortaokul olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() 1986 – 1987 Eğitim Öğretim yılında ilköğretim okulu olarak, 18 derslik ve bir barakadan oluşan yapısı ile öğretime devam edilmiştir ![]() 2006 – 2007 Eğitim Öğretim yılında 24 derslik yeni binanın hizmete girmesi ile toplam 42 derslikte 64 şube 1 Kütüphane, 2 BT sınıfı, 2 Fen laboratuarı, 1 çok amaçlı salon, 2 teknoloji tasarım odası, 1 resim atölyesi, 1 müzik odası, 1 sosyal bilgiler odası,4 şube anasınıfı ve 40m2 geniş kantini ile 2276 öğrenciyle 90 öğretmenle, eğitim öğretimine devam etmektedir ![]() Osman Hamdibey İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: OSMAN HAMDİBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Osmangazi Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3125808028 Faks Numarası: 3125808102 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Osman Hamdibey İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|