Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bulgurca, ilköğretim, izmir, menderes, okulu

Bulgurca İlköğretim Okulu Menderes İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bulgurca İlköğretim Okulu Menderes İzmir

Bulgurca İlköğretim Okulu Hakkında - Bulgurca İlköğretim Okulu Tanıtım - Bulgurca İlköğretim Okulu Resimleri - Bulgurca İlköğretim Okulu İletişim

Bulgurca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz, 1997 yılının sonlarına kadar Menderes İlçesinin güneyinde Kuşadası, Gümüldür yolu üzerinde olan Bulgurca Köyü' nde Bulgurca İlköğretim Okulu ismiyle eğitim vermekteydiAncak; İlimizin içme suyunu karşılanması için Bulgurca Köyü, Keler Köyü, Çamköy ve Eski Şaşal Köyünün bulunduğu bölgeye Tahtalı Barajı' nın yapılması nedeniyle; Torbalı Pancar mevkiinde yapılan yeni eğitim binasına taşınmıştır

Okul Köy Tüzel Kişiliğine ait yerleşim alanında 2 katlı , 12 derslikli olarak 1997 yılında Devlet tarafından yapılmıştır22011998 ve 23011998 tarihlerinde Valilik emriyle Bulgurca İlköğretim Okulu tüm müştümilatıyla birlikte Torbalı Pancar mevkiinde Bulgurca Köyü , Çamköy , Keler Köy , Eski Şaşal Köyü ve Adıyaman ilinden gelen yaklaşık 30 aile için Devlet tarafından yaptırılan yeni yerleşim yerine taşınmıştır

16021998 tarihinde Torbalı Pancar İskanevleri İlköğretim Okulu adı altında 1997 – 1998 Eğitim – Öğretim yılına başlamıştır Ancak ; daha sonra köy içinde yapılan referandum sonucu , 04101999 tarihinden itibaren Torbalı ilçesine bağlı olan Pancar Beldesinin mahallesi olan Bulgurca Mahallesi ve haliyle Okul ; Köy statüsüyle Menderes ilçesine bağlanmış olup ; Okulun adı Bulgurca İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir Ancak ; 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun geçici 2Maddesine istinaden 08112004 tarihli İzmir Büyükşehir Belediye Meclis kararına göre , Köy Tüzel Kişiliği kaldırılıp , mahalleye dönüştürülmesi ile birlikte Bulgurca Köyü , ilk kademe Belediyesine bağlı bir mahalle olarak ; Menderes İlçesi Oğlananası belediyesine bağlanmıştırDaha sonra da 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun geçici 2Maddesine istinaden Mahalle statüsüyle TORBALI İlçesine bağlı Pancar Beldesine bağlanmıştır

Ancak; İdare Hizmetleri açısından , Menderes Kaymakamlığına bağlı olduğundan Okul , MENDERES BULGURCA İLKÖĞRETİM OKULU ismiyle eğitim öğretime devam etmektedir

Bulgurca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes
Okulun Telefonu: 232 7834339
Okulun Faksı: 232 7834339
Okulun Adresi: BULGURCA MAH
Okulun Web Adresi: http://wwwbulgurcak12tr/main/defaultasp
Okulun E-Posta Adresi: info@bulgurcak12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Bulgurca İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com