|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çamönü, ilköğretim, izmir, karadeniz, menderes, naile, okulu |
![]() |
Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Menderes İzmirÇamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Hakkında - Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Resimleri - Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz iki bloktan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz çevresinde kiralık konut bulunmamaktadır ![]() ![]() 8 Şube +1 Anasınıfı Şubesi 256+19= 275 1 Müdür,1 Müdür Yrd ![]() Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7927634 Okulun Faksı: 232 7927634 Okulun Adresi: Çamönü Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: camonumem35@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine 40 km uzaklıktadır - İlçe Merkezine 18 km uzaklıktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Ataköy-Gaziemir minübüsü okulumuzun önünden geçmektedir ![]() Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çamönü Naile Karadeniz İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|