|
|
Konu Araçları |
amasya, aşağı, baraklı, ilköğretim, okulu, taşova, özen, şhözcan |
Aşağı Baraklı Şh.Özcan Özen İlköğretim Okulu Taşova Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağı Baraklı Şh.Özcan Özen İlköğretim Okulu Taşova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim OkuluTanıtımı - Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim Okulu Hakkında - Amasya Taşova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim Okulu Resimleri Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim Okulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağı Baraklı Şhözcan Özen İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / TAŞOVA Adı: AŞAĞI BARAKLI ŞHÖZCAN ÖZEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÖZBARAKLI KASABASI Telefon Numarası: 3583271177 Faks Numarası: 3583271177 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|